Om mig, Gabriella

När jag var liten så ville jag inget annat än att människor runt mig, vänner och familj skulle känna sig lyckliga!!

Jag har sökt länge efter vad det är jag vill göra, hur förändrar jag världen och min egen verklighet till en levande och expanderande möjlighet?! Hur lever jag ett fullare liv?

Jag behövde möta mig själv om och om igen. I början med mycket svårighet men med tiden, med mer kärlek och lätthet så kunde jag börja möta allt som jag bar på från barndomen och framåt.

Jag har sökt mig till olika andliga och spirituella läror som gett mig verktyg så att jag kunde förstå och frigöra mig mer och mer från begränsande idéer och tankar/känslor.

Länge känt mig dragen till Peru, Q´ero och den Inca/Andinska visdomen som jag 2018 började lära mig om. Detta har ändrat och ändrar mitt liv i grunden till att lära känna mig själv, andra, jorden och kosmos bättre. Jag fortsätter att öppna upp för större medvetenhet och känna tacksamhet till mig själv och allt levande och vår moder jord - Pachamama.

Jag reste till Peru och Nación Q´ero i februari 2024 för ytterligare fördjupning i Q´erofolkets visdom med ceremonier och initieringar för egen utveckling.