Om mig

En för mig, viktig första vändpunkt skedde hösten 2012 efter en yogaklass. Jag kände en sån översvallande känsla av fullkomlighet och skönhet, det blev en kompass jag ville gå efter sedan dess. I efterhand förstod jag att det var början till ett uppvaknande i mig och även på jorden, då ett energiskifte pågick. Jag fann healingen och mitt liv gick in i ett nytt skifte. Jag kom först i kontakt med healing 2013, min dåvarande yogalärare föreslog det. 

Det vände upp och ner på min värld och gav mig den pusselbit min själ så länge längtat efter. Jag hade aldrig hört om healing eller varit med om något liknande och ändå kändes det förvånansvärt välbekant. Det var Reiki-healing som jag fick och jag lärde mig denna teknik. Yogan har varit en viktig del i helandet. Jag gick en Teacher Training i Ashtanga vinyasa yoga 2013 och är nu under pågående utbildning i Hatha och Yin. 

Jag sökte mig vidare och fann ASK-healingen 2017 hos Annia Löwentun i Falkenberg. annialowentun.se. Året efter påbörjade jag medicinhjulet- den shamanska vägen, då jag kände mig kallad till det shamanska som även var hos Annia.  Samma år som jag fann ASK-healingen, påbörjade jag även Lövjerskan-den nordiska läkekvinnan hos Ulrika Jäger i Värmland, lovjerskan.se.

Jag startade företaget Helare 2020 och idag finns jag på Flintbacken 10 i Stockholm.

Namnet Helare syftar till att jag har velat bli mer hel och i.o.m. att jag blivit “helare” (dubbelbetydning!) så kan jag nu stötta andra att bli “helare”.  Det är med stor respekt och vördnad jag delar vidare dessa healing/energi tekniker för dess kraft och visdom behövs idag!!